Wie zijn wij? 


Liesbeth Rood is fervent actrice, snelle theatermaker en bevlogen schrijfster.
Zij barst van de energie. Ze is vrolijk, positief opportunistisch, nuchter en vreselijk creatief. Ze is een speelbeest en niet spelen is geen optie.  

www.liesbethrood.nlJiske Gunkel, actrice, trainingsactrice en teamcoach. Deze vrouw heeft een gigantisch arbeidsethos. Zij weet goed te luisteren naar wat ze wil en niet wil. Ze heeft een grote voorliefde voor lokatietheater, en ze is een maker in hart en nieren. Ze is zelfverzekerd, heeft heel veel humor, en is recht door zee. Als actrice heeft ze een feilloos gevoel voor timing, weet te raken met haar heerlijke mimiek en knalt van het podium.

www.jiskegunkel.nl


Marije Scheerder is actrice en theatermaker. Daarnaast is ze ook  communicatietrainer, familieopsteller, systemisch coach en organiseert retraites. Zij heeft de liefde voor het spelen en maken nooit verloren.
Ze is een associatieve maker, ze speelt groots en meeslepend. Ze gelooft dat ze met z'n drie├źn veel meer zijn dan de som der delen. Het maakproces is voor haar heilig en daar is ze op haar best. Lachend en gierend maken zij theater. Hoe leuk als dat je werk is! 

www.marijetraineracteur.nl