24 uur met...TgLava in Quarantaine is een experimenteel, theatraal onderzoek. We gaan 24 uur in lockdown en we komen eruit met een voorstelling.
Deze voorstelling is een weerspiegeling van de wereld waarin we nu leven en dan toegespitst op de thema's ontmoeting, verheugen en verveling. 
In het Badhuis in Haarlem, in het stadsklooster in Haarlem en op Land van Fluwel zullen wij ons gedurende 3 x 24 uur opsluiten verdeeld over de maanden september, oktober en november. We leggen onszelf een aantal regels op en daar moeten we het mee doen. 

Tevens komen er collega-makers langs; gasten die ons inspireren en opdrachten geven. De voorstellingen zijn tevens een onderzoek hoe we in de toekomst met ons publiek moeten omgaan. Wij willen ons publiek de mogelijkheid geven om ons doorlopend te  bezoeken en alles mee te maken. 


"Hoe maak je contact met elkaar terwijl dat juist niet mag? Hoe houd je het uit als de informatie je om de oren vliegt maar je binnen moet blijven? Hoe kan je je op iets verheugen als alles onzeker is?"  

In deze voorstelling werken we met het principe van waardebepaling achteraf. Je betaalt na afloop wat je het waard vond. 
Je kan niet reserveren voor deze voorstelling; we laten nagenoeg alles afhangen van wat er op ons pad komt in die 24 uur. Dus ook of er publiek op afkomt. En misschien ontstaat er wel een hele rij en zal je moeten wachten totdat je naar binnen kan. 

We zullen wel heel veel van ons laten horen via social media en een aantal keren 'live' ons onderzoek streamen via Facebook. 


We hopen jullie te zien!